Ľahká večera, ktorá chutí a zasýti. Opäť rýchlovka, ktorá Vám spestrí stravovanie. Ozaj, viete si poradiť ak doma nemáte všetky ingrediencie v recepte? Parmezán môžete nahradiť iným tvrdým syrom napr. cheddarom a schwarzwaldskú šunku kvalitnou bravčovou či hydinovou šunkou.

Čo budeme potrebovať?
2 porcie
- 1 balenie ružičkového kelu ( 500g )
- 40g schwarzwaldskej šunky
- 20g parmezánu
- olivový olej
- soľ, korenie, mletú červenú papriku
Ružičky kelu očistíme, umyjeme, osušíme, poprekrajujeme na polovicu a dáme do pekáčika. Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme soľ, korenie, červenú papriku – premiešame aby sa nám ružičky kelu pekne obalili v paprike.
5 minút pred dopečením k ružičkám kelu. Dopečieme a podávame. Dobrú chuť.
1 porcia /223 kcal Bielkoviny: 17,9g Sacharidy: 13,7g Tuky: 10,8g Vláknina: 9g

