Snacky, šaláty, pečivo

Pečivo je večnou témou pri chudnutí. Pri zdravom a racionálnom stravovaní sa mu však nemusíte vyhýbať oblúkom. Tak ako pri všetkom, i tu platí zásada rovnováhy. Okrem pravidelnosti dodržiavajte nasledujúce zásady: znížiť príjem kalórií, zvýšiť príjem bielkovín a jedávať jedlá s nižším glykemickým indexom. Konzumáciu pečiva vo svojom stravovaní...

V letných mesiacoch nám chutí jesť menej. Dávame prednosť ľahkým jedlám a vynikajúcou alternatívou obeda sú výdatné šaláty. Tento recept mi posunula klientka a kamarátka Lenka. Pri práci kouča sa tak akosi prirodzene z ľudí ktorých vediem k zdravšiemu životnému štýlu stávajú po čase moji priatelia. Dôvera je to, čo posúva našu spoluprácu vpred, a ...

Gurmánska paradajková polievka je chutná a výživná instantná desiata so stredomorskými bylinami s lahodnou chuťou. Obsahuje 8 krát viac bielkovín než bežná paradajková polievka. Jej výhody? Je pripravená v priebehu pár sekúnd, ideálna ako súčasť vášho zdravého jedálnička. Obsahuje lykopén - červené farbivo paradajok má priaznivý vplyv na...

Prečo jesť stonkový zeler? Stonkový zeler môžete jesť v surovom aj uvarenom stave. Záleží len na vašej chuti. Kvôli svojej aromatickej chuti nie je veľmi obľúbený, no obsahuje toľko prospešných látok pre ľudské telo, že sa oplatí zaradiť ho do jedálnička. Práve vďaka kombinácii dôležitých látok vďačí zeler za svoju arómu. Obsahuje vitamín...

Rýchly snack ktorý uspokojí mlsné chuťové poháriky. Avokádový puding je bohatý na zdravé tuky, vitamíny aj minerály. Aj keď sa môže javiť táto kombinácia - avokádo na sladko - zvláštna, vyskúšajte a budete milo prekvapení.

Kúpiť pečivo, ktorého zloženie je podľa mojich predstáv je náročné. Preto si ho radšej v prípade potreby upečiem sama. Nekváskujem. Nemám na to spotrebu. Pečivo jem výnimočne a pri príprave používam klasické droždie. Piecť jeden rožok je neekonomické ale našťastie existuje zázrak menom mrazák. Po upečení môžete rožky zamraziť a v prípade potreby...

Pečivo je večnou témou pri chudnutí. Pri zdravom a racionálnom stravovaní sa mu však nemusíte vyhýbať oblúkom. Tak ako pri všetkom, i tu platí zásada rovnováhy. Okrem pravidelnosti dodržiavajte nasledujúce zásady: znížiť príjem kalórií, zvýšiť príjem bielkovín a jedávať jedlá s nižším glykemickým indexom. Konzumáciu pečiva vo svojom stravovaní...